Training en Coaching

Training en Coaching

Training en Coaching

Inleiding
Voor elke organisatie en voor ieder team is het een uitdaging om een samenwerking te hebben met ruimte voor ieders persoonlijk belang en wederzijdse afhankelijkheid. Is er vertrouwen in ieder zijn kwaliteit, kan er veilig worden omgegaan met feedback en is ieder lid van het team zich nog bewust van zijn rol wat bijdraagt aan het gezamenlijke doel?

Persoonlijke doelen en uitdagingen zijn verweven met die van het team.
Er worden afspraken gemaakt om feedback te geven, om meer los te laten, betrokken te zijn of je kwaliteiten meer in te zetten, maar is iedereen competent genoeg om de afspraken na te leven? 


Beleef Ontdek Verander

Dit is de route en de aanpak die 2SUR5 hanteert om te komen tot teamprestatie en persoonlijke groei die voldoet aan de behoefte van ieder individu, het team en de organisatie! 

“De kracht van de eenvoud” in combinatie met methodisch opgeleide trainers en een breed scala aan werkvormen maakt dat 2SUR5 een verfrissing is binnen de gebruikelijke trainingen binnen vier muren en een flip-over! 

“Als je het niet eenvoudig kunt uitleggen begrijp je het niet goed genoeg”…Albert Einstein

Kom écht tot de kern, maak niet weer een nieuw managementmodel je zelf eigen, vindt jouw drijfveer en maak die kenbaar in het team!

Aanbod
Om tot de beste invulling en het beste resultaat te komen wat past bij uw wensen en uitdagingen hebben wij de voorkeur om met u in contact te komen. Wanneer u dat ook zo ziet, dan kunt u de volgende link volgen:
Samen komen we eruit!

Voor ieder team:

WERKEN AAN HET TEAM
Verhoogde teamspirit, betere resultaten en onderlinge verbondenheid

TEAM-APK
Groot onderhoud is niet nodig, plan je jaarlijkse Team-APK!

PRESTEER ALS TEAM
Elkaar echt kennen is de basis voor vertrouwen en daarmee het fundament voor een goed samenwerkend en hoog presterend team!

Voor jou:

ADVENTURE BASED COUNSELING (ABC)
Kiezen voor deze training, betekent een stap uit de comfort en aan de slag met jouw persoonlijke uitdagingen. Er volgt reflectie en feedback op  gedrag en handelen met als lesmateriaal jouw dagelijkse ervaringen op het werk en privé.

Samenwerkingen
2SUR5 werkt samen met verschillende trainers en consultants die reeds bij teams van verschillende organisaties zijn betrokken.
Op die manier komen wij in aanraking met werkelijk alle mogelijke organisatie van welzijn tot werelds grootste baggerbedrijven Boskalis.

Zo kunt u 2SUR5 inzetten ter ondersteuning van een teamtraining of intervisie. Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken en te doen wat ons gevraagd wordt!