Stage centrum

Stage bij 2SUR5

Stage bij 2SUR5

 

Wil je stagelopen bij 2SUR5? Dat kan.

Als bedrijf proberen we voor iedereen wat te betekenen, zo ook voor leerlingen en of studenten die een stageplek zoeken. 

STAGE-CENTRUM

We zijn blij dat er veel leerlingen en studenten willen stagelopen bij 2SUR5. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen met zijn of haar stage is in het schooljaar 2015/16 het stage-centrum opgericht.

VOOR WIE

We hebben stage’s op verschillende niveau’s en voor verschillende opleidingen en/of instellingen.
De stage mogelijkheden bij 2SUR5 zijn voor:

  • leerlingen vanuit het voortgezet onderwijs voor een oriënterende stage
  • studenten van het MBO voor een beroeps specifieke stage
  • studenten van het HBO of WO voor een specialisatie of onderzoekstage 

Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf en ken je de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Jij kan veel bij ons leren maar wij ook van jou. Dit is een win- win.

VERSCHILLENDE STAGES 

Zoals je wellicht al weet hebben wij als bedrijf veel verschillende activiteiten, programma’s, klussen en werkzaamheden. En zijn er daardoor ook veel verschillende soorten stages mogelijk bij 2SUR5. Daarvoor is het in eerste instantie belangrijk voor jou als leerling of student om te bepalen binnen welk onderdeel van 2SUR5 de stage plaats moet vinden. Dit in combinatie met de inhoud van je stage bespreken wij het liefst tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken of we een “match” hebben.

STICHTING BEROEPSONDERWIJS BEDRIJFSLEVEN (SBB) 

Voor MBO studenten is de SBB een bepalende factor binnen de stage. Wij zijn door de SBB erkend als leerbedrijf. Ben je benieuwd of het vanuit jouw opleiding mogelijk is om bij ons stage te lopen ook al is jouw opleiding niet erkend via SBB? Stuur dan een mail met deze vraag naar het onderstaande mail adres dan gaan we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

SOLICITEREN

Solliciteren voor een stageplek kan door middel van een mail, stel jezelf even voor, beschrijf kort de inhoud van de stage en laat je gegevens achter dan zal het stage-centrum zo snel mogelijk contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen.

Contactgegevens stage-centrum:

Mail : Stage@2SUR5.nl
Tel   : 06-41515936