Over ons

Over ons

Over ons

Wij zijn 2SUR5. Het team van 2SUR5 bestaat uit enthousiaste en deskundige instructeurs en coaches. Wij zijn goed in het creëren van een veilige omgeving en het maken van contact met mensen en in het bijzonder met jongeren. In 2002 is 2SUR5 opgericht en heeft de wortels in de tuinbouw. Dit is aan de locatie, de survivalkas nog terug te zien.

Het is voor ons, het team van 2SUR5 helder, wat de essentie van 2SUR5 is en als een vanzelfsprekendheid waar we voor staan. Graag delen we onze gedachten en onze missie. We hopen helder te maken wat de ‘2SUR5 feeling’ en de genetische code inhoudt.

De genetische code 2SUR5!

De genetische code 2SUR5!
 1. 2SUR5 werkt met een heldere missie en een inspirerende droom.
 2. De identiteit van 2SUR5 hangt hier mee samen. In de wijze waarop 2SUR5 voor en met  jongere werkt bijvoorbeeld en de wijze waarop 2SUR5 naar organisaties kijkt.
 3. 2SUR5 is primair gericht op gezondheid, veerkracht en vitaliteit bij jongeren en andere klanten van 2SUR5, waarbij winst een gevolg is en geen doel op zich.
 4. De kracht van 2SUR5 ligt onder meer in het stellen van de juiste vragen, het bieden van de ‘2SUR5 – feeling’ en een passend activiteiten – aanbod, zodat men zelf zijn eigen antwoorden kan formuleren.
 5. 2SUR5 brengt de medewerkers hart voor de 2SUR5 zaak bij, waarmee we bedoelen dat we de medewerkers willen helpen om zich van binnenuit te verbinden met datgene waar 2SUR5 voor staat. Zodat het doel van 2SUR5 en de persoonlijke doelstellingen van de medewerkers synchroon lopen. Doe met liefde wat je te doen hebt!
 6. 2SUR5 staat voor kwaliteit. We zetten ons oprecht in, om iets voor de ander te betekenen. Ongeacht het type klant, of de klant veel of weinig heeft te besteden, 2SUR5 geeft het beste wat we te bieden hebben.
 7. 2SUR5 is zorgvuldig, gedegen en biedt vakmanschap. Dat wil zeggen dat we alleen die dingen doen waar we gevoel voor hebben en verstand van hebben.
 8. 2SUR5 verbindt zich aan de klant door duidelijk te maken wat hij kan verwachten en wanneer daarover een afspraak is gemaakt, we daaraan dan ook maximaal willen voldoen.
 9. Binnen en buiten moeten binnen 2SUR5 met elkaar kloppen. Het moet kloppen wat wij zeggen en wat wij doen.
 • Zinvolle groei. Wat 2SUR5 doet sluit aan bij onze droom, sluit aan bij het idee dat wat wij doen een bijdrage levert aan onze omgeving en de maatschappij.

( De genetische code is een inspiratie uit het boek Kernachtig van Daniel Ofman)

De feeling

De feeling

We streven er naar de 2SUR5 feeling zo goed mogelijk voor te leven.

 • De ander accepteren zoals hij is
 • Je inzetten voor elkaar
 • Samenwerken betekent dat het niet om jou gaat
 • Je verantwoordelijk voelen voor de ander 
 • Zelfreflectie op eigen gedrag
 • Openheid, oprechtheid, eerlijkheid en bescheidenheid