Lancering 2SUR5 Academy

Terug naar overzicht

Op 22 maart hebben we de 2SUR5 Academy gelanceerd. Al diverse jaren organiseert 2SUR5 met passie en gedrevenheid Ontdek en Verander programma’s en cursussen ter bevordering van samenwerken en persoonlijke ontwikkeling. Toch miste we een grotere maatschappelijke rol.
Onze behoefte is dat we willen samenwerken met andere organisaties zodat we samen trajecten kunnen vormgeven en gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het doel. Daarom hebben we de 2SUR5 Academy geopend waar onze jongeren trajecten, cursussen en opleidingen zijn ondergebracht.

De 2SUR5 Academy is er voor jongeren, die even niet mee kunnen komen op school, werk of thuis. In de 2SUR5 Academy kunnen de deelnemers in een veilige omgeving het avontuur aan gaan om te onderzoeken wat hun behoefte, passie en talent is. Het verhaal en de vraag van de deelnemer staat centraal. We gaan erin de 2SUR5 Academy vanuit dat ieder persoon uniek is maar soms het zelfvertrouwen mist om dit unieke talent en hun passie te gebruiken. Het doel van de 2SUR5 Academy is het re-inspireren op een toekomstperspectief.

Aanpak en methode
De aanpak op re-inspireren verloopt langs de ontwikkel route van Beleef – Ontdek – Verander.  We gebruiken de PA-methode als middel om de ontwikkel route te ondersteunen en de deelnemers te laten groeien in zelfvertrouwen.

Resultaat van de aanpak en methode
De deelnemers hebben voldoende (zelf) vertrouwen om keuzes te maken t.a.v.  hun toekomstperspectief. Ze hebben voldoende sociale- en beroepsvaardigheden geleerd waardoor ze (weer) naar school kunnen of (weer) aan het werk of thuis kunnen blijven wonen.

Kijk op www.2SUR5Academy.nl voor meer informatie