Werken aan het team

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Teambuilding
  • Docenten
  • Groepen
  • Onderwijs

De naam van dit programma zegt eigenlijk al genoeg: ‘Werken aan het team’. Dat is namelijk precies wat we gaan doen! Om als team goed te kunnen functioneren, is het belangrijk dat aan bepaalde voorwaarden voldaan is. Een team dat elkaar begrijpt, elkaar ondersteund, elkaar aanvoelt en de uitdagingen samen aangaan, dat is de wens. 2SUR5 gaat met deze wens aan de slag. De kracht zit in opgeleide instructeurs en trainers in combinatie met ervaringsleer door middel van doelgerichte activiteiten. We werken zoals je van 2SUR5 bent: Leren door te doen!

Thema’s als vertrouwen, luisteren, feedback en samenwerken worden allemaal meegenomen in het programma. Natuurlijk hebben we input vanuit het team nodig en de leidinggevende om een krachtig en zinvol programma samen te stellen.


  • 3H+
  • v.a. €1850,-
  • Vanaf 6 pers.
  • Ma t/m Zondag

Resultaat van het programma ‘Werken aan het team’:

Door aan dit programma mee te doen, zal er sprake zijn van een verhoogde teamspirit, betere resultaten en onderlinge verbondenheid.


Voor wie is dit programma?

Dit programma is geschikt voor elk samengesteld team tot 50 personen.


Kern elementen van ‘Werken aan het team’:

– Plezier
– Uitdaging
– Succesbeleving
– Inzicht
– Reflecteren
– Bewustwording van gedrag


Wat gaan we doen?

Met activiteiten en werkvormen als middel, faciliteert 2SUR5 een positieve sfeer waarbinnen iedereen de mogelijkheid heeft om zich te uiten en uitdagingen aan te gaan.

Als je wilt weten hoe wij dit doen, kun je alles vinden bij over ons. 2SUR5 kan, wanneer de wens daar is, de catering verzorgen. Meer informatie hierover vind je bij catering.

Is jouw team toe aan een flinke dosis plezier, uitdaging en een versterkte onderlinge band? Schrijf je dan nu in voor het programma ‘Werken aan het team’ van 2SUR5! Laat hieronder je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


2SUR5, leren door te doen!

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.