Uitje met het werk

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Vermaak
  • Uitjes
  • Bedrijfsleven

Met collega’s, zakenpartners of je team op een actieve en tevens ontspannen? Elkaar eens in een andere, meer ontspannen omgeving meemaken? Gaan we doen, met het ‘Uitje met het werk’-programma van 2SUR5!

2SUR5 heeft 15 jaar ervaring in het organiseren van programma’s die aansluiten bij jullie wensen. In de groep is er natuurlijk een diversiteit aan behoeftes en interesses. Dit kan het best lastig kan maken om een passend uitje te organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. 2SUR5 heeft dermate veel mogelijkheden, dat het nog maar zelden is voorgekomen dat een uitje niet kon worden gerealiseerd. Zowel de grootte van de groep als de keuze voor de activiteiten zijn van invloed op de prijs.

  • 2H+
  • v.a. €27,- p.p.
  • tot 300 deelnemers
  • Ma t/m Zondag

Resultaat:

Het uitje met het werk zorgt op de eerste plaats natuurlijk voor flinke dosis plezier. Daarnaast versterkt het de onderlinge band en zorgt het voor een onvergetelijke ervaring waar ook op de werkvloer nog lang over nagepraat kan worden!


Greep uit de mogelijke activiteiten:

– Hoogteparcours
– Outdoor activiteiten (boogschieten, kanoën, e.d.)
– Hersenkrakers
– Sport & Spel
– Groepsopdrachten gericht op samenwerken
– Bamboe building
– Workshops

2SUR5 kan, wanneer de wens daar is, de catering verzorgen. Meer informatie hierover vind je bij catering.

Is jouw team toe aan een flinke dosis plezier en een versterkte onderlinge band? Schrijf je dan nu in voor het ‘uitje met het werk’ van 2SUR5! Laat hieronder je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


2SUR5, leren door te doen!

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.