Schoolreisjes

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Leerlingen
  • Onderwijs

Één van de hoogtepunten van het schooljaar is voor een kind toch wel het schoolreisje. Ook bij 2SUR5 organiseren we schoolreisjes. Een schoolreisje bij 2SUR5 betekent een dag vol avontuur met activiteiten waar alle kinderen aan mee kunnen doen. De kinderen bepalen zelf hoe ver ze kunnen of durven gaan. Bovendien is samenwerken als groep nodig, waardoor niemand overbodig is. Soms zal je zelfs zien dat kinderen tot meer in staat  zijn dan ze in eerste instantie zelf dachten. Hierdoor is het ook echt een dag waar iedereen plezier beleeft!

  • v.a. €18,- p.p.
  • 8+
  • Ma t/m Zondag

Wat is het resultaat?

Een schoolreisje bij 2SUR5 verbetert onderling contact, en levert bovendien een gedeelde ervaring op die gedurende de schooltijd lang mee gaat.

Algemene informatie

– Geschikt voor schoolklassen
– Maximaal 300 deelnemers
– Op zondagen en maandagen in januari gesloten

Kern elementen:

– Plezier
– Hoogte
– Succesbeleving
– Grenzen verleggen
– Uitdaging

Mogelijke activiteiten:

– Hoogteparcours
– Outdoor gerelateerde activiteiten
– Groepsopdrachten
– Survival
– Workshops

Tijdens een schoolreisje is de kans groot dat de leerlingen honger en dorst krijgen. 2SUR5 kan, wanneer de wens daar is, de catering verzorgen. Meer informatie hierover vind je bij catering.

Is jouw klas toe aan plezier, uitdaging en een flinke dosis avontuur? Schrijf je dan nu in voor een 2SUR5 schoolreisje! Laat hieronder je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.