Samen werkt!

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Leerlingen
  • Onderwijs

Een groep of klas samenwerkend laten leren vergt net zoveel inzet van de groep als van de begeleider of professional die erbij betrokken is. Veiligheid, acceptatie, loslaten, verantwoordelijkheidsgevoel en communicatie zijn enkele thema’s die bij samenwerkend leren horen. Bij het programma ‘samen werkt’ van 2SUR5 ligt het accent op ieders individuele kwaliteit en hoe deze kwaliteit belangrijk kan zijn voor de groep: samenwerking.
   

  • 3H+
  • v.a. €25,- p.p.
  • 10+
  • Ma t/m Zondag

Resultaat van ‘samen werkt’:

Wanneer je dit programma volgt bereik je uiteindelijk een prettige sfeer, succesbeleving en een zelfsturende groep. Ideaal om de basis te leggen voor een langdurige samenwerking!


Onderwerpen die voorbij komen tijdens ‘samen werkt’:

– Keuzes maken

– Gedragsafspraken

– Verantwoordelijkheid

– Feedback geven en ontvangen

– Leren samenwerken tot samenwerkend leren

– Communicatieve vaardigheden


Kern elementen:

– Plezier

– Uitdaging

– Succesbeleving

– Bewustwording

Om het programma volledig op de behoefte aan te laten sluiten, willen we je vragen om via de link hieronder het intakeformulier in te vullen, zodat wij met een plan van aanpak kunnen komen voor u en de klas: Samen komen we eruit…

Wanneer je vragen hebt, laat dan hieronder even je gegevens achter, en wij zullen dan contact met je opnemen om jouw specifieke wensen door te nemen zodat we uiteindelijk samen avonturen gaan beleven!

2SUR5, leren door te doen!

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.