Outdoor Kids

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Vakantieactiviteiten
  • 2019
  • Kinderen

Ready to go out?

Het is weer tijd voor buiten! Gewoon weer even lekker ravotten, rennen door regenplassen en je telefoon laten liggen!📱

Tijdens het OUTDOOR KIDS herfstvakantie programma zijn de mogelijkheden eindeloos! De kids kiezen er zelf voor om 1, 2 of 3 dagen mee te doen en elke dag is wel iets spannends te beleven. Bekijk deze video maar eens voor een impressie!🎥

Naast een hoop plezier is het een feit dat het buitenspelen met alles wat daarbij hoort, goed is voor de ontwikkeling van een kind. Risico’s horen bij uitdaging en plezier, maar de angst dat er wat vervelends kan gebeuren werkt vaak als een rem.

Bij 2SUR5 nemen we deze rem weg. Het 2SUR5 vakantieprogramma’s staat namelijk garant voor beleving én tegelijkertijd voor de veiligheid. Dus: kom, beleef en doe mee!

  • 10 - 16 uur
  • v.a. €40,50
  • 6+
  • Di t/m vrij

Activiteitenprogramma

Dinsdag 22 oktober

🤝 Kennismaking door activiteiten
🌳 Boomklimmen
👷‍♂️ Bivak bouwen
💃 Talentmoment

Woensdag 23 oktober

🧟‍♀️ Survival meerkamp
🏹 Boogschiet challenge
⚠️ Kratstapelen

Donderdag 24 oktober

✅ Forest Games
🔥 Vuurexpeditie

Kosten

– 1 dag        €40,50 p.p.

– 2 dagen   €76,50 p.p.

– 3 dagen   €106,50 p.p.

Extra opvang

– €9,- per uur vanaf minimaal 3 kinderen (08:00 -17:00)

Enthousiast geworden? Mooi! Schrijf je in via deze link: Ja ik doe graag (weer) mee! Wanneer je vragen hebt, laat dan hieronder even je gegevens achter, en wij zullen dan contact met je opnemen om jouw specifieke wensen door te nemen zodat we uiteindelijk samen avonturen gaan beleven!

Eten en drinken

Of je nu 1, 2 of 3 dagen met ons meedoet tijdens de avontuurlijke en leuke activiteiten, we dagen je uit om altijd de activiteiten te doen met een volle maag. Zelf hoef je geen eten of drinken mee te nemen; daar zorgen wij voor.

2SUR5, leren door te doen!

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.