Outdoor Kids

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Vakantieactiviteiten
  • Kinderen

Outdoor Kids

Het is weer tijd om buiten te spelen! Gewoon weer even lekker ravotten, vies worden, vrienden maken en lol hebben. In dit vakantieprogramma is er meer te beleven dan we op kunnen noemen, maar een richtlijn is hieronder te vinden!

Naast een hoop plezier is het een feit dat het buiten spelen met alles wat daarbij hoort, goed is voor de ontwikkeling van een kind. Risico’s horen bij uitdaging en plezier, maar de angst dat er wat vervelends kan gebeuren werkt vaak als een rem. Bij 2SUR5 nemen we deze rem weg. Het 2SUR5 vakantieprogramma’s staat namelijk garant voor beleving én tegelijkertijd voor de veiligheid. Dus: kom en doe mee!

  • 10 - 16 uur
  • v.a. €34,50
  • 6+
  • 3 dagen

Wanneer?

22, 23 & 24 oktober 2019

 

Wat gaan we doen?

Dag 1:

– Kennismaking door activiteiten
– Boomklimmen
– Bivak bouwen
– Talentmoment

Dag 2:

– Survival meerkamp
– Boogschiet challenge
– Kratstapelen

Dag 3:
– Forest Games
– Vuurexpeditie

 

Kosten

– 1 dag        €39,50 p.p.

– 2 dagen   €74,50 p.p.

– 3 dagen   €103,75 p.p.

 

Extra opvang

– €9,- per uur vanaf minimaal 3 kinderen (08:00 -17:00)

Enthousiast geworden? Mooi! Schrijf je in via deze link: Ja ik doe graag (weer) mee! Wanneer je vragen hebt, laat dan hieronder even je gegevens achter, en wij zullen dan contact met je opnemen om jouw specifieke wensen door te nemen zodat we uiteindelijk samen avonturen gaan beleven!

2SUR5, leren door te doen!

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.