Klassen APK

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Leerlingen
  • Coaching
  • Onderwijs

Bij een Klassen APK van 2SUR5 gaan we een tussentijdse evaluatie bieden aan de klas. We verzorgen bij meerdere scholen de klassen APK om de klas halverwege het jaar een extra uitdaging te bieden. Het gaat er vooral om dat we in kaart brengen wat er allemaal goed gaat en wat er wellicht aandacht nodig heeft.

Het doel is dan ook om de klas bewust te laten worden van hun gedrag en waarom dit ervoor zorgt dat het zo goed werkt. Bovendien gaan we het hebben over acties om te ontdekken welke acties er nodig zijn om dit vast te houden of te verbeteren.

  • 3H+
  • v.a. €22,50 p.p.
  • v.a. groep 5
  • Ma t/m Zondag

RESULTAAT:

De Klassen APK levert verhoogde prestaties, betrokkenheid en samenwerking op bij de leerlingen.

Voor wie:

– Klassen
– Maximaal 12 klassen op 1 dag

Kern elementen:

– Vertrouwen
– Feedback (geven en ontvangen)
– Succesbeleving
– Communicatie
– Waardevolle afspraken
– Keuzemodel en doelen stellen

Aanpak:

Door middel van doelgerichte werkvormen en activiteiten ontstaat er een veilige sfeer waarbinnen leerlingen zich kunnen uiten. Er volgt reflectie op de activiteiten, wat inzichtelijk maakt waar het team staat aangaande de werkwijze en afspraken vanuit school en de klas zelf.

ALGEMENE INFORMATIE:

– Op de zondagen in januari en december gesloten

– Eigen consumptie is niet toegestaan

Toe aan het programma ‘Klassen APK’, georganiseerd door 2SUR5? Schrijf je dan nu in! Laat hieronder je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2SUR5, leren door te doen!

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.