Intensief kennismaken

Terug naar overzicht
    Categorie:
  • Leerlingen
  • Onderwijs

Nieuwe mensen, nieuwe situaties. Elkaar leren kennen en aftasten wat je aan elkaar hebt. Daarbij is een kennismakingsprogramma een ideaal begin. 2SUR5 biedt ijsbrekende, actieve en verrassende activiteiten en werkvormen. Dit in combinatie met methodisch opgeleide trainers en instructeurs zodat we samen de basis leggen voor een sociaal en veilig leerklimaat!
  

  • 3H+
  • €22,50 p.p.
  • 10 - 300 personen
  • Ma t/m vr

Door intensief kennis te maken creëer je betrokkenheid van de leerlingen met school, de docenten én met elkaar. Het levert je bovendien kennis op van alle namen, karaktereigenschappen en persoonlijke situaties. Een mooie start van een samenwerking!


Kernelementen van het programma:

– Plezier

– Actief en creatief

– Succesbeleving


Algemene informatie:

Om de doelen te kunnen bereiken is niet alleen inzet vanuit 2SUR5 nodig, maar ook vanuit de organisatie en de individuele docent. Dit is essentieel voor een goed resultaat! Naast een goed startmoment kan 2SUR5 het hele jaar door bijdragen aan een positieve leeromgeving.


Toe aan het programma ‘intensief kennismaken’, georganiseerd door 2SUR5? Schrijf je dan nu in! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2SUR5, leren door te doen!

Meer informatie

Meer informatie

Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, kunt je het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen jouw gegevens met zorg behandelen.