Organisaties

Wat u van 2SUR5 kunt verwachten?

2SUR5 voor organisaties.

Als bedrijf kunt u bij ons terecht zijn gekomen met verschillende redenen. Het kan zijn dat u op de werkvloer een aantal doelen wilt bereiken zoals betrokkenheid, communicatie of bijvoorbeeld leiderschap. In dat geval kunt u het beste even kijken onder de tabbladen ontdek en verander. Met meer dan 15 jaar bestaansrecht kunnen wij volmondig zeggen dat wij iedere uitdaging aan durven gaan. Wij helpen u graag om uw doelen te bereiken.

Maar u kunt hier natuurlijk ook zijn voor een stuk beleving. Wilt u outdoor, indoor, een dagdeel of een hele week? Alles is mogelijk. Laat ons weten welke doelen jullie willen bereiken en wij zorgen voor een top beleving! Het wordt sowieso onvergetelijke belevenis met een bak aan ervaringen.

Lees meer over 2SUR5


Laatste nieuws

Stichting 2SUR5 is aanwezig op de Beursvloer Westland 2016

23 Sep 2016Nieuws onder: OrganisatiesParticulieren

Waardevolle contacten via Beursvloer Westland

Wij van Stichting 2SUR5 doen mee met Beursvloer Westland. Wij vinden daar bedrijven die iets voor ons willen betekenen. Er ontstaan mooie contacten. Wat deze bedrijven ons bieden is voor ons van grote waarde. We kijken alweer uit naar de 6e editie van de Beursvloer op 27 oktober.

Lees verder

Stichting 2SUR5 is aanwezig op de Beursvloer Westland 2016