Onderwijs

Wat kunt u van 2SUR5 verwachten?

2SUR5 voor het onderwijs. Van VSV'ers tot een schoolkamp.

Leerlingen die vroegtijdig de school verlaten benaderen wij persoonlijk. Wij hebben bewezen dat onze aanpak uniek en doeltreffend is. Leerlingen die zijn opgegeven, die weten wij toch te bereiken. Maar we bieden ook sport en spel voor bijvoorbeeld eerstejaarsstudenten die elkaar voor het eerst leren kennen. Of schoolkampen met sportieve en uitdagende activiteiten. In alle gevallen weten we het ijs te breken en bereiken we op efficiënte en effectieve wijze de gestelde doelen welke variëren van beleven tot veranderen.

Ook voor docenten bieden wij handige tools die helpen bij het lesgeven. Veel leerkrachten weten heel goed hoe ze de lesstof moeten overbrengen, zodat dit bij de leerlingen goed overkomt. Maar om grip op de klas te hebben, dat is vaak een andere kwaliteit waar wij als 2SUR5 in kunnen ondersteunen om deze te ontwikkelen. Met direct toepasbare tips, welke op begrijpbare wijze worden uitgelegd, helpen we iedere docent om een prettige leeromgeving te creëren voor zowel docent als leerling.

Van eenmalige uitjes tot aan een vast begrip binnen uw onderwijsinstelling, bij ons komt u verder. Heeft u een (concreet) vraagstuk, schroom dan niet om even vrijblijvend met ons contact op te nemen. We staan voor u klaar met advies om een passend antwoord te vinden op uw vraagstuk.

Lees meer over 2SUR5


Laatste nieuws

2SUR5 doet mee aan de werkconferentie Westland sociaal in beweging II

09 Nov 2016Nieuws onder: Onderwijs

Samen komen we verder: maar hoe dan?
Het thema van de bijeenkomst op woensdag 9 november was Samen komen we verder.
Ook deze tweede werkconferentie werd een interactieve bijeenkomst, waarin we samen op zoek gingen naar de antwoorden in het sociaal domein.
Ruben Maes was opnieuw onze dagvoorzitter, waarmee we konden rekenen op een scherpe en constructieve bijeenkomst.

Lees verder

2SUR5 doet mee aan de werkconferentie Westland sociaal in beweging II